Вака изгледа попуст на Black Friday во Македонија!

Секаде низ светот за Black Friday цените вртоглаво се снижуваат и луѓето уште ден претходно чекаат пред продавниците, дури и со саати, како би купиле производи по исклучително ниски цени.

И кај нас има Black Friday, па и црна сабота и недела, но кај нас попустите може да ги поистоветиме баш со вакво нешто:

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0