Дали МОБИЛНИТЕ се виновни што децата се „ПОИНАКВИ“ од порано?

Нови времиња, нови технологии, нови предизвици. Дали отидовме предалеку? Враќање секако нема, но дали постои начин да се намали оваа

Read more

Смешно видео во кое СИТЕ родители ќе се пронајдат!

Родителството е најубавото и најдрагоценото нешто кое животот може да ти го подари. Да си родител значи комплетно себеси да

Read more

Станав мајка на 35 години … Еве зошто!

Границите за создавање семејство се поместуваат нагоре. Ако во последните децении таа се движеше помеѓу 20 и 25 години, сега

Read more