Смешно видео во кое СИТЕ родители ќе се пронајдат!

Родителството е најубавото и најдрагоценото нешто кое животот може да ти го подари. Да си родител значи комплетно себеси да се посветиш на твоето најмило, било да станува збор за едно, две или повеќе деца. Веруваме дека секој од нас „барем“ еднаш ако не и СЕКОЈ пат кога облекува, се спрема за излегување, или прави било која друга активност се нашол во ситуација како оваа мечка која упорно и неуморно се обидува да ги пренесе сите свои мали мечиња преку патот.

Секако дека не е лесно. Никој не кажал дека родителството е лесно, ама па затоа е ЗАБАВНО, особено вака ако гледаме од страна, додека ако нас ни се случува, се знае, потење, смирување со длабоко дишење, и други „мантри“ кои ги спроведуваме додека децата „само“ се забавуваат 🙂

Погледнете го ова преслатко видео и слободно насмејте се … Бидејќи знаете како е!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0