Предлог декорации за новогодишната трпеза

Кој вели дека не можеме да се забавуваме во кујната и од нашите „обични“ јадења да направиме мастер дело на

Read more

Смешни КОВИД украси за новогодишната елка

Полека ја испраќаме оваа 2020 година. Година на светска епидемија, карантини, маски на нашите лица, 2 метра оддалеченост меѓу луѓето

Read more

Направи сам уникатни украси за новогодишната елка

Изборот на новогодишни украси, декорации и лампиони низ продавниците е скоро и бесконечен. Светкави, шарени, едноставни и какви и да

Read more