Смешни КОВИД украси за новогодишната елка

Полека ја испраќаме оваа 2020 година. Година на светска епидемија, карантини, маски на нашите лица, 2 метра оддалеченост меѓу луѓето … Сето тоа ќе ја одбележи оваа пандемична година која не би сакале да ни се повтори.

Во „чест“ на сето тоа што го преживеавме, а богами и уште го живееме со надеж за поскоро завршување, на некој досетко му текнало сето тоа да го одбележи преку интересни и креативни КОВИД лампиони, во знак на сеќавање на годината која изминува.

Погледнете за што станува збор:

 

   

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0