Уникатниот ДИЗАЈН како лепак за очи

Поминувате покрај рафтови полни со ист производ но во разно пакување, боја, облик, слика …. Што ќе изберете? Најскапиот или можеби најефтиниот, некој кој претходно ви го препорачале или највпечатливиот? Кој и да го изберете доколку ви се допадне секако повторно ќе го купите, доколку не тој ќе остане избришан засекогаш од вашите листи.

Денес цели оддели, машинерија од луѓе со креативни идеи и замисли работат на тоа како баш нивниот производ да биде избран од многуте кои се соседи на рафтот со нивниот производ. Што велите за следните производи, дали ќе ве привлече нивниот дизајн или веднаш ќе се заљубите во него?

  • Замислете ноќ со пријателките и фино ладно винце од оваа фенси ташна … Yes please!

  • Чипс на место – чисто и уредно

  • Што чај да испијам денес?

  • ЕТНО јајца … директно од кокошарник

  • Класа фстаци

  • … И кај нас може вака … Бирај само споменик!

  • Кој ќе се радува повеќе … Миленичето или Вие?

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0