Уше полно обетки

Старо-новиот тренд е повторно ИН. Големите обетки се повеќе или помалку присутни, но “Уше полно обетки” ги руши сите граници. 

Малечки, сјајни, наредени букви од име или мали симболи шират луда летна магија било да сте на некој егзотичен остров или пиете коктел на некоја мирна плажа.

Летото отсекогаш носело забава …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0