Славната уредничка на ВОГ прогнозира трендови за 2020

Новите трендови за оваа 2020 година ни ги носи кој друг ако не модното гуру – Ана Винтур. Во склоп на серијалот на Вог ‘Прашај ја Ана‘ кон крајот на минатата година, славната уредничка погледна во својата магична топка и ни ги пренесе своите заклучоци за тоа кои 3 додатоци кои ќе го збогатат светот на модните аксесоари.

Оваа година ќе се носат големи и впечатливи бисерни ѓердани, бакет торби и додатоци составени од рафија и лен. По тој повод ви пренесуваме неколку шопинг предлози за избраните додатоци, кои би ги имале на ум годинава.

Уживајте во модата и воедно во животот.

Модни додатоци од рафија

Бакет торби

 

 

 

 

Впечатливи бисерни ѓердани

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0