Македонска МАРКЕТИНГ техника што прави БУМ во продажбата!

Намерно или ненамерно, случајно или претходно осмислено, во Македонија некако чудно се провлекува една тактика која промоцијата на одреден производ,

Read more

Дали и Вие го прележавте Корона вирусот?

Статистиките за заболени со Корона вирусот во Македонија покажуваат дека околу 85.000 тестирани граѓани се или биле позитивни на вирусот.

Read more

Најдобри велигденски реклами

Вака изгледаат добрите реклами кога ќе се спојат креативноста, уметноста и секако еден од најголемите христијански празници – Велигден. ЗООлошката

Read more