Позитива на денот – од обичен шал до необично изненадување!

Човековата имагинација и креативност нема граници. Секогаш постои нешто ново и забавно што би можело да се направи и создаде.

Read more

Дополнителни приходи на македонски начин

Ви текнува на изреката: „Џабе работи, џабе не седи“? Демек не го губи времето бескорисно. Епа какви времиња дошле, после

Read more

Од слатки бастумчиња до интересни празнични декорации

Кој вели дека новогодишните лижавчиња, познатите црвено бели бастумчиња, се само едно слатко задоволство? Тие пред да бидат вкусени и

Read more

Направи сам уникатни украси за новогодишната елка

Изборот на новогодишни украси, декорации и лампиони низ продавниците е скоро и бесконечен. Светкави, шарени, едноставни и какви и да

Read more

Креативна употреба на стаклените тегли

Кој вели дека стаклените тегли се наменети само за зимница, ајвар, слатко, и за сите останати домашно приготвени уживања? Погледнете

Read more