8ми Март – Ден на жената, цвеќето или подароците?

Зошто го прославуваме 8ми Март и какво значење има тоа за нас? На овој ден дечињата прават честитки за своите

Read more

Вака се дарува за денот на вљубените

Уште некој ден не дели од денот на виното и вљубените (во виното). Чаша квалитетно црно вино, тивка вечера покрај

Read more

Направете уникатна ФАМИЛИЈАРНА слика

Постојат моменти кои ги врежуваме длабоко во нашата меморија. Кога и да се присетиме на нив ни предизвикуваат насмевка на лицето

Read more

Кој е најдобриот подарок за вашето дете?

Секое дете е индивидуа само за себе. Темпераментно и пргаво, мирно и повлечено, комуникативно и отворено, емотивно и осетливо, и

Read more