Направете уникатна ФАМИЛИЈАРНА слика

Постојат моменти кои ги врежуваме длабоко во нашата меморија. Кога и да се присетиме на нив ни предизвикуваат насмевка на лицето и блаженство на душата. Некогаш овие моменти ги овековечуваме со фотографија. Овојпат ќе ви понудиме нешто поинакво. Наместо фотографија време е за нешто ново, уникатно, нешто што ќе ја отслика и поврзе вашата фамилија.

Нека создавањето биде една мала забава со најблиските. Земете бои, едно парче хартија и уметноста може да почне.

Погледнете како тоа би изгледало:

Отпечаток на дланките на целата фамилија 

family-tree-hand-prints

Сите работи започнуваат и завршуваат со фамилијата

Family-handprint-art-photo-do-it-yourself-handmade-gift-2

Тато, Мама & ЈасFamily-handprint-art-photo-do-it-yourself-handmade-gift-1Family-handprint-art-photo-do-it-yourself-handmade-gift-3

Ноџиња на мали дечиња 

Family-handprint-art-photo-do-it-yourself-handmade-gift-6

Истата идеа можете да ја употребите и за други намени … Како на пример како поклон за вашата поубава половина:

Family-handprint-art-photo-do-it-yourself-handmade-gift-7

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0