За убав почеток на денот

       1. Да се насмееме:

„Мујо и Фата“

Јадат Мујо и Фата школkи, кога Фата се испрскала на фустанот и вика:

Ауууу, изгледам како свиња.

На тоа Мујо ја гледа и вика: 

Па уште и си се исфлекала!

       2. Мисла на денот:

„Ти си креаторот на сопствената судбина“

      3. Изглед кој плени:

Шик, шик и само шик. Глава горе, раменици назад и чекор напред. Гордо, весело и тренди до крај …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0