Апасиев и Шилегов во Фејсбук ВОЈНА!

Монолози, препукувања, караници, погрдни зборови и празни ветувања се само дел од „полемиките“ кои секојдневно припадниците на Владата на Република

Read more

Панчо призна дека бил сексуално злоставен во минатото!

Вечерва на социјалните мрежи се обрати Панчо, каде се огласи со свое мислење околу актуелниот случај со „Јавна соба“ каде

Read more

Фејсбук не е брачно советувалиште!

Деновиве во медиумите одекна веста за разделбата на брачниот пар Орданоски, откако „посилниот пол“, поранешен директор на МЕПСО, одлучи јавно

Read more

Дали социјалните мрежи стануваат поле за ширење омраза?

Пандемија, маски на лицето, другарување сведено на минимум, он-лајн учење, социјализација само преку друштвените мрежи и мобилни, дистанцирање на човек

Read more