Да тргне на добро

Да се насмееме 

„Што да правиме“

Бродот тоне. Јапонецот вознемирено оди горе-доле, додека Црногорецот мирно си седи. 

Што да правиме? – викнал Јапонецот.

Море што сте вие Јапонците, само нешто да работите! – рекол Црногорецот.

Мисла на денот

Слобода е да го чуствуваме она што срцето го посакува без оглед на мислењето на другите. 

Изглед кој плени

Црно бела добитна комбинација, за лежерна фанки атракција!

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0