Фотосесија – Бебиња за грицкање во празнично издание

Време е за фото сесија во домашна атмосфера. Малку креативност и многу трпение, по некој лампион од страна, многу сијалички и после 200 обиди сигурно ќе ја имате таа една профи фотографија која ја посакувате. Направете ја атмосферата, спремете го најмалото и почнете со клик, клик, клик …

Еве неколку слики како идеи за почеток …

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0