Објаснување на САМОИЗОЛАЦИЈА со една слика

Една слика, милион зборови. Еве зошто е потребна самоизолација.

Бидете свесни, бидете разумни, бидете човек пред се. За вас, за ближниот, за пријателот, за човештвото. Здравјето пред се.

Што не е јасно?

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0