Пуштена инспекција во градинката каде деца шизат на „Жена од султана“!

Откако цел ден се изнаслушавме секакви коментари за малиот Петар кој со својата искреност ни ги згреа срцата, дојде време

Read more

Секогаш УНИКАТНИ и ЕДИНСТВЕНИ! „Светот на КОЛОРЕС“ во улога на „101 Далматинец“

Први Април е ден на шегата. Ден на смеата, шарените маски, едноставно ден кој е убав и за децата, но

Read more

Дали за УЧИТЕЛКИТЕ во ГРАДИНКА треба да се купува поклон за 8ми МАРТ?

Денот на жената се ближи. Оваа година тој се паѓа во недела. Но прашањата, коментарите и критиките околу дилемата дали

Read more

Зошто ГРАДИНКИТЕ се легло на болести и кој е ВИНОВНИКОТ?

Секое дете треба да има можност и обрвска да посетува градинка се до тргнување во училиште. Доколку родителите имаат можност

Read more