Денес е светскиот ден на поздравот. Кажете „ЗДРАВО“ некому!

Од интересни празници и денови кои се прославуваат низ целиот свет, би го издвоиле токму денешниот. Ден кога се прославува

Read more

Моменти кои го одбележија продолжениот празничен викенд во Охрид

Двојна добивка беа деновите кои се зад нас, ем празник ем продолжен викенд. Времето се погоди за мерак, сончево топло,

Read more

Најдобри велигденски реклами

Вака изгледаат добрите реклами кога ќе се спојат креативноста, уметноста и секако еден од најголемите христијански празници – Велигден. ЗООлошката

Read more

Смешни велигденски јајца

Офарбајте ги велигденските јајца во црвена боја, додајте и малку жолта, сина или зелена, но за промена, годинава направете заедно

Read more