Еве зошто ја препорачуваме книгата „Будење на СВЕСТА“

Веруваме дека повеќето од вас веќе имаат слушнато за делото кое во овие чудни услови на пандемија ги руши многуте

Read more

Кој прави ПАЛИ-ГАСИ на македонската КОЛЕКТИВНА СВЕСТ?

Колективна свест е основен социолошки концепт кој се однесува на множество споделени верувања, идеи, ставови и знаење што се заеднички

Read more

Среќата доаѓа одвнатре

Дали некогаш сте се запрашале како би изгледал вашиот живот ако сте се родиле на друго место или во друго

Read more

ТРОШАМ, значи постојам!?!

Маркетингот и целата дигитализација преку која секојдневно не бомбардираат со волшебни реклами со кои многу умешно ни ја искривуваат сопствената

Read more

Дали социјалните мрежи стануваат поле за ширење омраза?

Пандемија, маски на лицето, другарување сведено на минимум, он-лајн учење, социјализација само преку друштвените мрежи и мобилни, дистанцирање на човек

Read more