Импресивни фотографии каде перспективата ја менува перцепцијата на реалноста

Фотографиите се уметност каде човековото око преку објективот на камерата ни доловува некој магичен момент кој може засекогаш да остане запишан во нашата меморија. Светлото, боите и секако перспективата се оние кои можат да ја направат уникатна и неповторлива.

Погледнете ги овие фотографии кои само поради аголот на фотографирање ни даваат една поинаква слика за реалноста …

 

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0