Дали ЛЕВИЦА оди ПРОТИВ македонскиот народ?

Ако некој јасно и гласно ги искажува своите ставови, притоа не бирајќи зборови за тоа, е партијата Левица и нејзиниот

Read more

МАСКИ НА ОТВОРЕНО = Мозочна центрифуга на НАЈЈАКО!

Миење на раце и дезинфекција, носење на маска во затворен простор и меѓу луѓе, како и дистанца од 2 метра,

Read more

СО ЦЕЛ ПАМЕТ Владата бара донации од народот?!?

Добро бе политичари, министри и останати криминалци, па дали вие имате грам памет во тоа главите? Сериозно прашувам, за другар!

Read more

Македонија ќе го следи примерот на Холандија

Владата донесе нови мерки кои ќе ja разбрануваат македонската јавност и ќе бидат мета на разни бурни критички реакции но

Read more

Од ЈАВЕН во ПРИВАТЕН сектор – Апсурд или чиста бесмислица!

Кога ќе помислите дека сите криминали, кражби, диверзии, бесмислици и нелогичности се направени, во јавноста излегува ова известување! Ќе се

Read more

Кој ќе одговара за пропустот со пасошите?

Пропусти се случувале и ќе се случуваат, но во една држава да ти снема материјал за издавање на патна исправа,

Read more