Дали се согласувате со тоа дека Македонија е најнесреќна земја на светот?

Некој направил истражување и дошол до заклучок дека Македонија е најнесреќна земја на светот! Дали се сложувате со тоа и

Read more

Кој е тајниот рецепт за јакнење на ИМУНИТЕТОТ на вашето дете

Периодот кој следува, ладното и променливо време, краткото траење на денот и малата изложеност на сонце, вирусите кои владеат особено

Read more

Пандемијата ни ја покажа убавината на татковината!

Ако нешто убаво видовме од пандемијата и затворањето на границите тоа се секако природните убавини и пејсажите кои го одземаат

Read more

Архитектура и природа прикажани низ модната уметност

Шамек Блуви е моден илустратор од Јордан. Тој е вистински пример за спој на креативната мисла и уметноста. Како од „нешто“ да направиш „нешто

Read more

Природата ни испраќа силна порака – да ја ПОСЛУШАМЕ!

Човекот е гостин на оваа планета. Тој доаѓа на овој свет, останува тука околу еден век, и си заминува. За

Read more