За сите кои мислите дека СОВРШЕН МАЖ не постои!

За сите оние кои мислат дека совршениот маж не постои, еве нешто што ќе им го смени мислењето …

Во светот постои маж кој:

 • Се буди секој ден во 5 наутро
 • Вежба секој ден
 • Си го мести својот кревет
 • Си ја чисти собата
 • Работи искрено
 • Не пие алкохол
 • Помага во кујна
 • Не се занесува во ноќен живот
 • Секогаш е точен
 • Се моли секој ден
 • Чита
 • Си легнува точно во 9 часот навечер

Ќе си речете добро, но каде се наоѓа таков маж???

Одговорот е: ВО ЗАТВОР! 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0