Маските паднаа! КОВИД трубачите со јасна порака до јавноста!

Насмевката е најубавото нешто кое го краси лицето, ја грее душата и го разубавува животот. Овие лица оставаат насмевката да

Read more

Дали и Вие го прележавте Корона вирусот?

Статистиките за заболени со Корона вирусот во Македонија покажуваат дека околу 85.000 тестирани граѓани се или биле позитивни на вирусот.

Read more

Предлог игри со кои децата учат и се забавуваат

Родители како сте? Издржувате ли некако или почнавте полека да ги следите се почестите емисии на телевизија за родители со

Read more

Македонија ќе го следи примерот на Холандија

Владата донесе нови мерки кои ќе ja разбрануваат македонската јавност и ќе бидат мета на разни бурни критички реакции но

Read more

Македонија – земја каде секој прави што сака!

Во оваа наша земја многу одамна секој прави што сака, како сака и колку сака! НИКОЈ не одговара за своите

Read more