КОВИД Пандемија – Биолошка војна за нов светски поредок!

КОВИД 19 – Вирус кој го промени начинот на живот во целиот свет. Маски, дистанца, затворени локали, затворени граници, тестови,

Read more

Фармацевтска индустрија – МАФИЈА што го води светот!

Банкарскиот сектор е најголемата мафија во светот, но нема поопасна и ПОЛОША БАГРА од ФАРМАЦЕВТСКАТА МАФИЈА! Ајде малку да размислиме

Read more

ВНИМАНИЕ! Короната повторно ќе влегува во кафаните после 18 часот!

Еве ја, вистинската мерка повторно чука на нашите врати! Предлог да се затвараат угостителските објекти во 18 часот, наместо во

Read more

Маски ко за маскембал

Ако веќе сме приморани да носиме маски, што велите да го направиме овој мрачен период барем за степен повесел, забавен

Read more

Полициски час е АПСУРДНО решение!

Чиста бесмислица, апсурд, тотална нелогичност е да се воведе полициски час од 17 или 18 часот! Кој се најде толку

Read more

Градинките ОТВАРААТ но НЀ за сите деца!

Мислењето помеѓу родителите за можното отварање на градинките и условите според кои децата ќе бидат примени, односно згрижени, е поделено.

Read more

Дали Македонија треба да прогласи епидемија од грип?

Во полн ек е сезоната на грип, разните инфекции на дишните патишта, бактерии, стрептококи, стафилококи и какви уште не коки!

Read more