Безвременски моден додаток – БРОШ

Модните додатоци доаѓаат и си одат. Некои се задржуваат пократко, некои подоло време, додека има и такви кои мирно пловат низ времето, менувајќи го делумно обликот, големината и секако дизајнот, но никогаш не застануваат на промените кои времето ги носи.

Еден од тие безвременски симболи на модната сцена е БРОШот, кој со својата уникатност дава бран на свежина и мирис на префинетост, но и белег на енергијата која ја носиме и шириме околу нас.

Изберете по свој вкус и блеснете со целата своја светлина низ една поинаква призма на исклучителност.

Изборот е бесконечен … Но еве неколку тренди примери кои ќе ви ја разгорат фантазијата и ќе го отклучат тоа магично модно катче во вашата потсвест и ќе ви овозможи да си поиграте со изгледот кој магија зрачи ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Like или Share? А може и двете ..
fb-share-icon0