Од Тик Ток ѕвезди до сопствен моден бизнис!

Запознајте ги Тик Ток ѕвездите од Глазгов кои од „досада“ за време на карантинот осмислија и започнаа сопствен бизис кој

Read more

По барање на народот, „ЕЛ КАРАНТИНО“ повторно во Македонија!

Наместо сите да пееме „Корона ЧАО“, ние повторно велиме „Ел Карантино“ здраво! Од утре вратите за гости ги затвораат сите

Read more

Додека Македонче срка гравче, Амди си игра бајрам во Турција!

Кој вели дека не смеат да се организираат свадби, прослави и разни семејни веселби во ек на пандемија? Еве на

Read more

Скопјани заминаа на викенд, и што е тука проблемот?

Што толку им се закачивте на луѓето кои го напуштија Скопје и тродневниот карантин и заминаа малце во природа, на

Read more

КАРАНТИНОТ не може да трае БЕСКОНЕЧНО!

Драги луѓе, сограѓани, кога ќе разберете дека овие мерки на рестрикција, карантинот и полицискиот час не можат да траат бесконечно?

Read more

Како да го зголемите ИМУНИТЕТОТ во овие карантински денови

Иако сме затворени по дома и над нас виснал некојси невидлив непријател кој директно влијае на нашето здравје, а нашата

Read more

Кога веќе сте решиле да не затворите дома – направете го тоа на ВИСТИНСКИОТ НАЧИН!

Можеби ова е вистинскиот начин, можеби и не е. Останува да видиме крајните резултати што ќе покажат. Единствено нешто што

Read more