Додека Македонче срка гравче, Амди си игра бајрам во Турција!

Кој вели дека не смеат да се организираат свадби, прослави и разни семејни веселби во ек на пандемија? Еве на

Read more

Кога веќе сте решиле да не затворите дома – направете го тоа на ВИСТИНСКИОТ НАЧИН!

Можеби ова е вистинскиот начин, можеби и не е. Останува да видиме крајните резултати што ќе покажат. Единствено нешто што

Read more

Како квалитетно да се исполни времето во САМОИЗОЛАЦИЈА?

Овој текст е наменет за оние кои се дома во самоизолација, кои не одат на работа, но и не излегуваат

Read more

Објаснување на САМОИЗОЛАЦИЈА со една слика

Една слика, милион зборови. Еве зошто е потребна самоизолација. Бидете свесни, бидете разумни, бидете човек пред се. За вас, за

Read more

Македонија – земја каде секој прави што сака!

Во оваа наша земја многу одамна секој прави што сака, како сака и колку сака! НИКОЈ не одговара за своите

Read more