Што да подарам за празниците?

Колекција, блуза, комплет пижами, некој фин парфем и уште по нешто, се само дел од работите кои се најчест избор

Read more

Зимaвa ушушкајте се во голем плетен џемпер!

Зарем има нешто поубаво од тоа на ладното време да бидеш вовлечен, народски кажано „ушушкан“ во гооолем плетен џемпер. Некое

Read more

Нови (НЕ)ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ВАКЦИНИ на повидок! Спремете се за ШОК!

Министерството најави дека во оптег ќе пушти уште еден тип на вакцини кој ќе биде наменет само за одреден дел

Read more

Зои Блаж – Гламурозната девојка со скромно срце

Ви ја претставуваме девојката со златни раце, а богами и златно срце, една посебно пријатна личност која емитира некоја блажина

Read more

Нов тренд после светската изолација – ФРИЗУРА кратка и слатка!

Ишишај се КРАТКО и СЛАТКО е новиот тренд кој е во најава после изолацијата и вирусот која целиот свет го

Read more

Прво МОДА, после КОРОНА ВИРУС

Корона вирусот се шири со рапидна брзина, а светот се подготвува за превентива и заштита на своето население. Во Италија

Read more