Смешно видео во кое СИТЕ родители ќе се пронајдат!

Родителството е најубавото и најдрагоценото нешто кое животот може да ти го подари. Да си родител значи комплетно себеси да

Read more

Кратка БАСНА која ќе ви го осветли денот

Мали книгички со кратки басни кои носат огромна мудрост во себе. Такви кратки четива ни сервирале нашите родители пред спиење,

Read more

Смешни ТВИТЕРџиски комбинации на КОЈ РАНО РАНИ

Легендата кажува: „Кој рано рани, ДВЕ СРЕЌИ ГРАБИ.“ Твитерџии пак велат … Кој рано рани, во автобус најубаво место граби!#ДоброУтро

Read more

Природата ни испраќа силна порака – да ја ПОСЛУШАМЕ!

Човекот е гостин на оваа планета. Тој доаѓа на овој свет, останува тука околу еден век, и си заминува. За

Read more

Зошто ЖЕНИТЕ имаат повеќе забава во животот од МАЖИТЕ

Добро прочитавте. Некои ќе речат, ма каква забава покрај еден куп обврски, садови за миење, алишта за перење, готвење, деца

Read more

Дали животниот баланс е обичен ХИПОКРИТ?

Дали некогаш сте се запрашале зошто на светот постојат лоши работи? Кога постои ДОБРО, мора ли секогаш да постои ЛОШО?

Read more

Со откажување до вистинска СРЕЌА

Сте се запрашале ли некогаш што всушност треба да направите за да бидете навистина среќни? Одговорот е во откажување! Да

Read more