Ивона Јовановиќ проговори јавно за ДЕБЕЛИНАТА и нејзината сурова реалност

Дали верувате во паролата „Дебели ама Среќни“? Дали дебелите луѓе постојано сонуваат да бидат слаби или сепак се чувствуваат добро

Read more

Тамара Јовановска – Згодната „Кенгурка“ со душа како памук

Ви претставуваме една особено мила и пријатна личност која ќе ја засакате уште првиот момент кога ќе ја запознаете. Поборник

Read more

Здрави сендвичи за секој ден

Кој рекол дека здравиот доручек подразбира јадење во длабок сад со лажица, тој не ги пробал вкусните и здрави сендвичи

Read more

Само со една состојка до тројно побрзо слабеење

Истражувањето кое е спроведено на иранскиот универзитет за медицина покажал неверојатни резултати, и тоа: Само лажичка кумин дневно помага во

Read more